dejting oskuld ja

dejting happy pancake kokemuksia Dormy Magasin

Helt gratis dejtingsajter gratis
Placeholder

Dormys Bolljakt

Hör du till den skara av golfare som ofta befinner sig långt ifrån fairway? 

seriösa dejtingsajter finland Då är detta en tävling för dig. Nu drar vi nämligen igång Dormys stora bolljakt, i samarbete med Wilson. Vår personal har fått uppgiften att slå bort 50 unikt tryckta golfbollar på banor över hela landet – och vi litar på att de kommer att ta uppgiften på allvar. Så leta noga i ruff, skog och snår nästa gång du är ute och spelar. 

norsk dejtingsajt gratis ziehen Så hur vet du att det är en boll från #dormysbolljakt som du har hittat? 
Samtliga är numrerade med en unik siffra och bär också trycket #dormysbolljakt- och hittar du en av dem så är det bara att följa stegen här nedanför.

dejta 50+ En lycklig bollfinnare kommer också få chansen att slippa springa runt i ruffen lika ofta eftersom vi lottar ut en helt ny dejta äldre kvinnor afrika från Wilson Staff.


Så här tävlar du

bolljakt-1.jpg

dejta kristen kille enna 1. Hitta någon av de 50 bollarna

nätdejting killar På flera golfbanor runt om i Sverige så har vi slicat och hookat ut 50 stycken golfbollar i ruffar, vattenhinder och bunkrar. Du känner lätt igen de färgstarka Optix-bollarna från Wilson eftersom de bär trycket #dormysbolljakt. Om du skulle stöta på en av dessa dyrgripar så går du vidare till steg 2.

bolljakt-2.jpg

dejta via wordfeud fusk 2. Lägg ut en bild på Instagram eller Facebook

dejtingprogram på tv Ta en bild på bollen där du hittade den (så att numret på bollen syns) och publicera bilden på Instagram eller lägg upp den på gratis dejting stockholm gratis. Oavsett kanal så taggar du inlägget med dejtingsajter edarling login #dormysbolljakt och dejtingsajt för unga under 18 ving #wilsongolfse och skriver vilken bana och vilket hål du hittade bollen på. Om du väljer att publicera på Instagram så tänk på att dejtingsajter viktoria jönköping för att vi ska kunna se bilden. 

bolljakt-3.jpg

nätdejting pancake xoai 3. Hämta ut ett gratis dussin bollar

dejtingsajter som är gratis youtube Ta dig till närmaste Dormy-varuhus och visa upp ditt inlägg för butikspersonalen. I utbyte får du ett valfritt dussin Wilson Staff DX2 Soft Optix-bollar. Tänk på att hämta ut dina bollar dejtingsajt för miljonärer senast den 1 juli 2018, då tävlingen avslutas. Har du inte möjlighet att ta dig till ett Dormy-varuhus så kontaktar du [email protected] och anger ämnesraden #dormysbolljakt.

bolljakt-4.jpg

nätdejting bluff utah 4. Utlottning av C300 driver från Wilson Staff

date app voor blowers Den 5 juli så kommer vi lotta ut en helt ny C300 driver från Wilson Staff till en lycklig vinnare. För att vara med i utlottningen krävs att du hittat en boll och publicerat en bild av den på Instagram eller Dormys facebooksida med hashtaggen #dormysbolljakt samt #wilsongolfse. Vinnaren kommer annonseras vi Dormys sociala medier. 


Lycka till med bolljakten!

dormy-bolljakt-närbild.png